Formcheck inför diet

Tiden bara susar fram numer och nu är datumet mer eller mindre spikat och den 15:e Februari så slår jag igår dieten till Tammerpokalen vilket innebär att jag hinner köra ett sista restaurangbesök på Alla Hjärtans dag tillsammans med mitt lilla hjärta. Dagen i ära så gjorde jag och Robin en liten formcheck efter bröstpasset för att skicka vidare till coach Anton så han har en översikt hur min dagsform ser ut.

Passet i sig var väldigt basalt och eftersom det var ett extrapass för våran del så blev det mestadels bänkpress i olika versioner och relativt tunga vikter för att se hurvida styrkan ligger till för stunden, även Robin skall inom kort sätta sig på diet inför WBFF på Fitnessgalan i vår där han kommer tävla för Ako Rahims egna tävlingsteam.

sidechest offseason

Dagsformen är rätt blöt och inte direkt supersvarvad men vad kan man egentligen förvänta sig när man väger kring 90kg och är 175cm lång? Nej just det. Den här bilden är den enda som jag offentliggör dock eftersom jag ser…hmm mindre smal ut i dom andra poserna, haha.

Poseringen måste det jobbas vidare på och jag inväntar under kommande vecka mitt lilla dietpaket ifrån min sponsor MM Sports som innehåller en uppsättning av mer dietanpassade kosttillskott som jag kommer gå igenom senare i veckan, utöver det så är mitt kostschema påväg vilket innebär att jag mer eller mindre är 100% redo för att skrida till verket, jag har aldrig varit mer taggad än såhär!

kyckling anderstam

Kvällens middag blev en liten variant på min gamla kollegas signaturrätt som jag kallar för ”Kyckling Anderstam”, uppkallad efter sin skapare, perfekt näringsrik snabbmat när man har ont om tid och jag kan lova att den blir uppskattad!

Recept – 2 Portioner

2st Kycklingbröstfilér

1 paket Bacon

1,5 dl Couscous

1 Tärning hönsbuljong

1 Avokado

1/2 Rödlök

1 Burk lättfraiche

1/2 Fetaost 10%

1st Citron

How to do:

Koka upp 1,5 dl vatten tillsammans med buljongtärningen, häll i couscousen och tag bort kastrullen från plattan.

Tillaga kycklingen tills den är genomstekt och knaperstek baconet i mindre bitar.

Skär avokadon i mindre bitar och finhacka rödlöken.

Häll i avokadon, kycklingen, baconet och löken i kastrullen med couscous och blanda ihop, tillsätt en skvätt av citronens saft.

Dressingen:

Smula ner fetaosten i en skål och blanda ihop med lättfraichen, tillsätt lite citronsaft och riv i lite av citronens skal, krydda med salt och peppar.

KLART! Servera med lämplig dryck, jag föredrar Kombucha med Persika/Granatäpplesmak.

En reaktion på ”Formcheck inför diet

  1. Pingback: Foodgasm | Lina Svensson

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s