Axlar igår = Vila idag

Blir en repris av tisdagen när tiden rann iväg på kvällen och jag blev tvungen att lägga mig till sängs utan att göra den lilla träningsrapporten, får helt enkelt ta den nu istället. Axlar stod på schemat igår och tycker faktiskt att passet gick riktigt bra trots att jag sovit väldigt dåligt.

flex delts

Eftersom det börjar dra ihop sig till dieten inför Tammerpokalen så blir det väldigt mycket formcheckar efter passen nu för att säkerställa att allt är i sin ordning, lugnet innan stormen så att säga. Har även fått en liten ”inköpslista” av coach så det blir till att göra en beställning ifrån MM Sports i helgen också så jag har alla tillskott tills mitt nya kostschema börjar.

Gårdagens pass:

Omvända Flyes

8kg – 2 set x 15 reps

10kg – 3 set x 10 reps

Sittande Facepulls

20kg – 2 set x 12 reps

25kg – 2 set x 10 reps

Sittande hantelpressar

20kg – 1 set x 12 reps

22,5kg – 2 set x 10 reps

25kg – 3 set x 8 reps

Sidolyft med hantlar

12,5kg – 5 set x 12 reps

Front raises i kabelmaskin

25kg – 2 set x 12 reps

30kg – 2 set x 10 reps

Eftersom benen värker som aldrig förr samt att jag bara har ryggen kvar på mitt schemat innan det börjar om så passar jag på att ta lite välförtjänt vila idag och återhämta mig, jobba lite på brännan i solariet så man ser ut som en människa igen trots vinterns blekhet.

Nu blir det färd mot tåget, veckans sista skoldag!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s