Dödsväder – Årets värsta dag.

Första skoldagen för veckan är avverkad, den klarade jag av utan att bryta ihop med nöd och näppe måste jag säga. Själva föreläsningen i sig är väldigt intressant och jag njuter av varje sekund i skolan men just omständigheterna runt omkring är det som gjorde att dagen var utan tvekan årets värsta hittills.

Först att gräva fram cykeln kl 05:00 på morgonen, cykla till tåget och inte få sig en blund alls på 2,5 timme kan väl låta lite halvjobbigt men efter att ha försökt sova på tåget så hade jag istället fruktansvärt ont i nacken och det släppte inte förrän vid lunchtid. Föreläsningen rullade på och man slutade tänka på allt det dåliga och istället tycka att dagen kändes bättre tills man insåg att skolan var ISKALL och jag hade klätt mig på tok för dåligt, åter i kaoset.

selfie

Skolan slutade vid 16:00 och det blev full fart till tåget och med tio minuter till avgång så visar det sig att tåget var försenat till 16:45, alltså blyga 5 minuter enligt tabellen men i själva verket så avgick inte tåget från Sundsvalls Central förrän 16:55 vilket gjorde förseningen till 15 minuter. Väl på tåget så hann vi blott stanna till i Gnarp för ett första stopp och där blev vi fast kring 20 minuter pågrund av snöstormen och samma visa återupprepade sig i både Hudiksvall och i Iggesund och den totala förseningen kom upp i 1 timme och 20 minuter tillslut vilket gjorde den 2,5 timme långa tågresan till nästan 4 timmar.

Väl tillbaks i Gävle så insåg jag att det skulle ta på tok för lång tid att cykla hem och byta om för ett träningspass så jag tog på mig hårdhandskarna och grävde fram cykeln för andra gången på mindre än 24 timmar och började cykla hemåt, självklart så var det ett lager snö på marken som gjorde det till en halv omöjlighet att cykla effektivt och efter många om och men så tog min annars 7 minuter långa cykeltur kring 24 minuter.

Slutsats? ÅRETS VÄRSTA DAG. Tur att hjärtat hade gjort man när jag kom hem, hon är bäst i världen!

Nu har jag för en gångs skull förmedlat en massa negativ energi här på min blogg, fortsätter detta väder så blir det tveklöst inte sista gången ni läser något i samma stuk.

I morgon kör vi ben, godnatt!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s