Lättviktspass

Blev lite tight med tid igår kväll så jag hann tyvärr inte lägga upp gårdagens axelpass innan det var läggdags igen. Det blev som jag skrev tidigare ett axelpass och fokuset låg på maximal muskelkontakt, 12-15 reps och aningen lättare vikter än vanligt.

Förutom att jag sänkte vikten igår på större delen av övningarna så var det största skillnaden att jag började med att köra baksidan av axlarna, något jag annars brukar köra igenom sist, det funkade ovanligt bra och det var trevligt att ha som mest energi när man skulle ta sig an dem.

Lättvikts Axelpass:

Omvända Flyes

5kg x 15 reps

5kg x 15 reps

8kg x 12 reps

8kg x 12 reps

Stående Facepulls

45kg x 12 reps

45kg x 12 reps

45kg x 12 reps

40kg x 15 reps

Sittande axelpress i smith

10kg x 15 reps

30kg x 12 reps

30kg x 12 reps

25kg x 12 reps

Sidolyft med hantlar

10kg x 15 reps

10kg x 15 reps

10kg x 13 reps

10kg x 10 reps

Framåtlyft med viktskiva

15kg x 12 reps

15kg x 12 reps

15kg x 12 reps

sida axel

(gällande mitt spöklika utseende så hade jag sovit cirka 3,5 timme igår 🙂 )

Börjar verkligen känna mig redo nu för att börja dieten, har fått de ökningarna som jag känt varit realistiska nu under hösten, jag har gått upp drygt 8kg och bland det kilona så känner jag att det blivit en del ren muskelmassa, 3D effekten på axlarna har börjat infinna sig och det är bara att be till gudarna att den fortsätter att finnas där när jag ligger på lägre fettprocent.

Nu i skrivande stund börjar det bli dags att röra sig mot tåget så jag får ta och avrunda och hoppas att ni alla får en grym dag, jag personligen ser fram emot att somna om på tåget!

Hörs!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s