Sundsvall nästa!

Klockan är strax efter 04:00 på morgonen och det börjar närma sig tågets avgång till min andra hemstad Sundsvall (känns konstigt att säga eftersom jag inte bor där men jag spenderar stora delar av veckorna där).

Kändes inte jobbigt alls att kliva upp utan snarare så är jag väldigt taggad på tiden som komma skall. Ikväll väntar även ett efterlängtat axelpass vilket även är min favoritmuskelgrupp att träna så jag slänger upp en genomgång av mitt pass senare idag.

image

Morgonen startades som vanligt med XLNT Sports BCAA i underbara smaken av fläder (japp jag är flädertorsk! Smakar som saft).

Alla mina kosttillskott finner ni hos MM Sports om ni är nyfikna på vart dom finns.

Nu börjar det dra ihop sig för avfärd så jag får avrunda inlägget här och önska er alla en grym start på dagen och så återkommer jag senare idag.

Hörs!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s