Fly on the wings of gains

Röd dag, sitter på jobbet och träningsvärken är ett faktum. Helt galet vilken träningsvärk man får i ryggen vissa gånger, hela vägen från toppen i trapzen ner till latsens nedersta regioner.

image

Har en himla tur att man inte behöver vara så himla dressad på jobbet när man jobbar röd dag utan att jag istället kan hoppa i min gudomligt sköna Body Science hoodie istället för skjortan och dra på sig en mössa istället för att vara pedantisk med sin frisyr.

Idag blir det vila som jag skrev igår och fokus ligger på att bli klar med skolarbetet som jag ska lämna in på fredag. Inväntar även en påfyllning från min partner Kombucha som är väldigt efterlängtad! Deras produkter är verkligen en riktig räddare dessa dagar när kylan ligger på och förkylningar är lika vanliga som att folk har vinterjackor på sig, har ni inte provat dessa grymma rawfood-drycker så är det dags nu!

Nu blir det lite mer jobb innan det är hem och sätta sig vid datorn för att skriva vidare på skoluppgiften.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s