Måndag Morgon?

En halvtokig effekt när man har arbetat i full veva under helgen och skrivit skolarbete är som idag, jag glömde helt bort att det var måndag, jag trodde helt ärligt att det var onsdag eller torsdag med tanke på att kroppen varit så mycket uppe i varv och att man gjort en hel del nytta. Nytt botemedel mot söndagsångest?

Skämt åsido så är jag inte en sån som sitter och deppar på söndag kväll för att det blir en ny vecka dagen därpå utan rakt tvärt emot så tycker jag snarare att en ny vecka ger nya möjligheter och på onsdag skall jag återigen till Sundsvall för att inleda termin nummer två i skolan.

oats whey

Blev rätt standard frukost nu också:

1 dl havregrynsgröt

2 skopor Whey Delite

2 koppar kaffe

Med en stabil grund i magen så skall jag strax röra mig till jobbet, därefter väntar ett av veckans utan att överdriva roligaste pass, nämligen ryggpasset med lite inslag av baksida axlar, återkommer med passupplägg senare under dagen.

Nu blir det att klä på sig och röra sig iväg till jobbet.

Hörs!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s