Årets första Backattack!

Färdig på jobbet, klart på gymmet och äntligen hemma igen efter en lång dag för att vänta in sambon som slutade lite senare än mig idag. Dagen i ära så valde jag att inte köra bröst eftersom jag visste med mig att det är Januari samt måndag, det förstnämnda innebär överbefolkat gym eftersom alla är i full gång med att skrida till verket med sina nyårslöften och det sistnämnda är för att måndag är lika med ”The International Chestday”.

back double biceps

Som ni kanske annars märkt så brukar det inte bli så mycket bilder från själva gymmet alla gånger vilket beror på att jag oftast tränar själv och det är inte så lätt att fotografera samtidigt som man tränar, dock med min nya telefon så har det blivit lättare med självutlösarfunktioner och dylikt så lite mer bilder kommer upp framöver, idag blir det bara en formcheck på ryggen som börjar kännas rätt bra trots ett hyggligt lager fett.

Dagens Ryggpass (+ Baksida Axlar)

Chins

KV* x 12 reps

KV x 12 reps

KV x 12 reps

Supinerad Skivstångsrodd

20kg x 15 reps

50kg x 12 reps

60kg x 10 reps

60kg x 10 reps

50kg x 12 reps

Breda Latsdrag

75kg x 15 reps

80kg x 10 reps

80kg x 10 reps

Smala Latsdrag

70kg x 12 reps

75kg x 12 reps

75kg x 12 reps

Sittande Kabelrodd

40kg x 12 reps

50kg x 10 reps

50kg x 10 reps

50kg x 10 reps

Hantelshrugs

20kg x 20 reps

25kg x 15 reps

25kg x 15 reps

20kg x 15 reps

Sittande Facepulls

20kg x 12 reps

22,5kg x 10 reps

25kg x 10 reps

20kg x 12 reps

Omvända Hantelflyes

8kg x 15 reps

8kg x 15 reps

9kg x 12 reps

* – KV = Kroppsvikt

nyårslöften

Utan att överdriva så tog passet onödigt lång tid, eftersom utrustning låg lite överallt och lokalerna var rätt så fullpackade, kul att fler vill ta steget in i styrketräningens underbara värld men man kan väl iallafall plocka undan efter sig?

Imorgon blir det nog faktiskt en vilodag eftersom jag har en skoluppgift att slutföra och inte komma finna tiden till att köra ett riktigt bra pass, man kan tala om undanflykter men med tanke på att jag hinner igenom mitt veckoschema utan problem iallafall så tar jag mig friheten att sköta plugget hela kvällen i morgon.

Nu blir det till att fylla på kroppen med näring.

Hörs i morgon!

En reaktion på ”Årets första Backattack!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s