Nytt år – Början på en spännande tid.

Sådär, nu är jag äntligen tillbaka vid bloggen här igen. Har varit frånvarande sedan slutet av December dels pågrund av att jag haft fullt upp med skolan och med en relativt stor tenta samt att jag åkte på en riktig monsterförkylning vid julen och blev frånvarande från gymmet fram tills i förrgår.

För att bortse från alla bortförklaringar om sjukdom och tidsbrist och istället komma in på något mer positivt så har vi äntligen välkomnat in det nya året, ett år som för många kommer innebära en hel del spännande och roliga saker, inte minst för min egen del.

1. Jag tar min examen på min utbildning i Sundsvall och kommer inleda en karriär inom bankväsendet eller försäkringsbranschen.

2. Jag gör min tävlingsdebut i Classic Bodybuilding på Tammerpokalen i sommar.

Utöver dessa två höjdpunkter under det kommande året så kommer det självfallet att innehålla en hel del mindre saker som självfallet kommer vara lika kul, huvudsaken för mig är att jag under detta år kommer samla på mig mängder av nya erfarenheter och kunskaper, bara den fantastiska delen att jag redan vecka 12 kommer ge mig ut på praktik i 7 veckor kommer ge mig oerhört mycket.

dubbel biceps

För att falla in på höjdpunkt nummer två så ställer man ju inte sig på scenen med vinterpälsen på, jag vägen i dagsläget cirka 90kg på mina 175cm och har bara en månad kvar ungefär att sköta finliret på min byggarsäsong, därefter kliver jag på min tävlingsdiet fram till första helgen i Juli, syftet med denna diet är att ta mig ner i lägsta möjliga fettprocent utan att förlora massan jag byggt upp.

Dieten inleds under Februari månad och ni kommer kunna följa dieten här på bloggen hela vägen fram tills tävlingsdagen och jag kommer bland annat dela med mig av recept och kosttips här som även ni som läser kan finna nöje i för att finna formen inför beach 2015.

Nu blir det lite middag och spinna vidare på en projektuppgift i skolan.

Hörs!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s