När riset är slut

Godeftermiddag! Martin den odödliga ”fem timmar per dag-pendlaren”,  även känd som skribenten på denna blogg gällande kost och träning har äntligen satt sig på tåget för att avnjuta 2,5 timmar tågresa och därför ta sig tid att blogga ifrån sin telefon.

Sådär inleder man ett inlägg i 3:e person för er som undrar, även om man verkar halvt psykopatisk. Fyra dagar i det som det som dom här uppe kallar för ”norrlands huvudstad” är precis avverkade och kvar innan jul återstår bara en vanlig skoldag samt en tenta på måndag, sen kan jag stämpla ut för att fira jul.

image

För att återgå till rubriken på inlägget så gjorde jag en sjukt trevlig upptäckt i veckan, jag äter ju vanligtvis min kyckling med vanligt basmatiris, dock var just riset slut hemma och i ren stress klockan 04:15 på morgonen så kokade jag istället upp couscous tillsammans med lite hönsbuljong.

VARFÖR har jag inte gjort detta i mina matlådor tidigare? Vansinnigt gott och med smaken från buljongen så märktes knappt avsaknaden av sås. Detta är en varm rekommenderation från min sida!

För övrigt så stod våran fantastiska lärare Lars för en gödning deluxe idag då han hade plockat med ”lite” fika eftersom det är vår sista dag med honom i morgon, han lyckades dessutom hitta de största dammsugarna jag sett!

image

image

Med en massa fika i kistan så laddar jag nu upp för veckans kanske roligaste pass, nämligen axlarna, en powernap på tåget så skall det nog gå vägen.

Hörs!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s