Omständigheter och Sushi

Veckan har gått otroligt fort, trots att jag varit i Sundsvall 5 dagar och åkt klockan 05:13 på morgonen och kommit hem 19:00. Av lite omständigheter så har min inläggsserie blivit lite försenad i tiden pågrund av att min telefon och tillika min kamera gick sönder i onsdags och jag fick min nya telefon i fredags.

wpid-wp-1418552821383.jpeg

Det fick blir en Sony Z3 Compact tillslut, jag var på god väg att införskaffa mig en Samsung Galaxy Alpha ett tag men efter att ha jämfört dessa två så föll valet på Sony istället pågrund av vattentålighet, bättre kamera samt ett mycket starkare batteri, trots detta så kostade dom lika mycket. Dock blev det en svart telefon, inte den vita som syns på kartongen.

sushi

 

Blev även ett besök på Lilla Saigon idag i ett försök att slå sig in i historieböckerna med att slå rekord i Carlito Sushi Challenge där rekordet ligger på 85 bitar, problemet blev dock att sushin på buffén tog slut innan ens hälften hade gjorts, bättre lycka nästa gång Martin!

Nu skall jag och sambon röra oss iväg till gymmet för att bränna av ett ryggpass och ikväll så återkommer jag med ”Tre Tunga” i ryggträningens tecken.

Hörs!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s