Quads eller Jeans? Valet är ditt.

Bloggens huvudämne är, som ni kanske redan vet kost och träning men bara för att man satt det som huvudkategori så betyder inte det att ni kommer stöta på en del annat här på sidan också. Nu tänkte jag nämligen ta upp något som vanligtvis går extremt dåligt ihop, i detta fall oss kralliga kroppsbyggare och det faktum att man vill få klä sig som folk, något som många tror att vi inte kan.

Just klädproblemen existerade inte för mig under mina tre första år på gymmet, det kan del ha och göra med att jag inte var speciellt grov alls i början, jag var som vilken gymnasiekille som helst, jag körde storlek medium på alla t-shirts och skjortor, hade 32/32 på jeansen och allt fungerade finfint.

2010 började det dock hända lite saker, axlarna blev bredare, armarna växte i faslig takt och det tog inte lång tid innan jag var uppe på Large och ibland XL på tröjorna, dock var detta inget problem eftersom det var lite tufft att kunna ha större storlekar och man kände sig lite som en alfahane. Dock uteblev ökningen på jeansen, dock hade benens volym ökat så jeansen satt snarare bättre än tidigare.

quads jeans

2012 blev ett historiskt år, det året så beställde jag för SISTA gången kläder online utan att behöva returnera dem, onlineshoppingen som tidigare varit så lätt och behändig blev plötsligt svårare och jag fick byta plagg och storlek flera gånger i värsta fall innan det satt bra.

Hösten 2013 trappades dramatiken upp när jag under 3 månader spräckte 4 par jeans pågrund av mitt lårsvep och jakten på att hitta en jeansmodell som passade min välklädda stil påbörjades. Antingen så var jeansen för små i låren och perfekt i midjan eller så gick dom över låren men lämnade ett stort gap i midjan, ni kan tänka er en kille som skall ha 31-32 i midjan som helt plötsligt provar jeans i storlek 34, skräckhistoria? Jo man tackar.

selected jeans

Många skulle redan här ge upp den välklädda stilen med smala jeans, skjorta, pullover eller kavaj och hoppat på GASP:s sortiment med baggyjeans som sitter bra på killar med större ben men jag tog mig tiden, letade som en galning och hittade tillslut ett jeansmärke som passade! Nämligen Selected Homme som fanns på en lokal kedja här i Gävle och har sedan början av detta år handlat där och funnit jeans som passat mitt aningen ”för stora” lårsvep, under förra veckan när många butiker körde Black Friday så tog jag tillochmed modet till att beställa ett par direkt ifrån Selecteds hemsida utan att ha testat dessa på butiken i stan.

Dom passade! Min onlineshoppingförbannelse kanske är borta? Det återstår att se.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s