Nyheter i vintertid!

I veckan fick jag hem ett paket från min partner MM Sports som jag skrev i tidigare inlägg att jag skulle hämta ut. Jag skrev även att jag det var lite nytt men samtidigt gamla favoriter, kort sagt så är jag en sån som gärna håller fast vid saker, ett hett exempel var att jag ALLTID körde BCAA-XX i smaken Berry i över ett år medans många bytte smak efter en månad.

proteinpannkakor

Först ut är Body Science Protein Pannkaksmix! Blanda 1,5 DL pulver med 2,5 DL vatten, vispa ihop och häll ut i stekpanna, KLART. Sjukt enkelt och behändigt när man vill få i sig något proteinrikt snabbt.

Jag har provat en mängd olika pannkaksmixar och även testat att göra egna men efter att ha provat denna så vet jag exakt vad jag kommer köpa i framtiden. Full pott, bästa proteinpannkakorna än så länge.

BCAA Amino Fläder

Den andra nyheten ut är XLNT Sports nya smak på deras grenade aminosyror! Tidigare har dom släppt denna produkt i Äppelsmak och Lemonadsmak, två träffsäkra kort på aminosyror som alltid funkar, nu tänkte dom lite utanför boxen och tog fram en smak som jag VERKLIGEN uppskatttar, nämligen fläder! Flädersaft ligger mig verkligen varmt om hjärtat och att kunna njuta av fläder och samtidigt få i sig sina aminosyror är ju rent utsagt en dröm.

Utöver dessa två nyheter så blev det några tidigare beprövade kort.

1st låda Delight proteinbars.

1st låda Protein meal proteinbars.

750g Whey Delite.

Nu skall jag förgylla förmiddagen med en sats pannkakor och slänga in en tvättmaskin!

Hörs!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s