Winter is coming!

Temometern vid balkongen visar minusgrader, man ställer sig frågan om och om igen varför man inte köpt ett par handskar och helt plötsligt är den höstbetonade quiltedjackan utbytt mot den blytunga och tjockfodrade vinterjackan. Vintern har kommit.

image

Dagen i sig har gått förvånansvärt snabbt, den kalla morgonen i Gävle byttes snabbt mot den antarktiska atmosfären i Sundsvall och efter mycket huttrande i kylan fick man äntligen sitt morgonkaffe och fick komma in i den något varmare tillvaron på skolan.

image

Den här veckan har vi gått igenom en del juridik, arvsregler, beskattning, avdragsregler m.m och jag börjar känna att jag får grepp på det hela, tentan är inte speciellt långt bort heller för den delen så känns rätt skönt att kunna slappna av i vetskap av att jag hänger med i svängarna, bara ett kort race till innan jag kan checka ut för denna termin och fira jul med familjen och ladda batterierna för ett nytt fartfyllt år.

På schemat ikväll står rygg samt lite biceps, har redan sen i morse gått och längtat efter lite T-bar rodd och latsdrag så känns grymt skönt att snart vara hemma och bara kunna kasta mig iväg till Fyshuset för att riva av ett riktigt mördarpass!

Har för övrigt också ett paket från min partner MM Sports som ligger och väntar på posten,  dels några gamla favoriter men även en splitterny produkt! Kommer återkomma med den senare så ni får se, den är riktigt fin kan jag lova.

Nu är det 45 minuter kvar på tåget, sen kör vi!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s