Effektiv träning på 35 minuter?

Igår så stod jag lite kluven under eftermiddagen, hade städat på förmiddagen, skulle 2 timmar senare få besök här hemma samt att vi direkt efter det skulle iväg och kika lite på bio. Hur skulle jag få in träningen däremellan?

De flesta vill ha någon timme eller två på sig att genomföra ett pass men det finns även de gångerna som tiden är knapp och man känner att man verkligen inte hinner, sen struntar man i det. Tänk att du egentligen inte ens behöver mer än en trekvart av dagen för att genomföra det, tänk efter, finns inte tiden eller vill du inte tänka utanför boxen?

Passet blev Axlar

Sittande Axelpress med Hantlar – 5 set

Facepulls – 3 set

Omvända Flyes ->* Framåtlyft med Hantel – 4 set

Sidolyft med hantel -> Shrugs – 3 set

* -> – Superset (Innebär att man går direkt ifrån en övning till den andra utan vila emellan).

Total tid? Cirka 35 minuter.

Tiden räcker till, det är frågan om viljan finns där, jag ville träna trots ett tight schema under dagen och det gick. Nu är jag uppe också trots att klockan är 04:39 och skall med tåget strax, sen väntar en dag i Sundsvall.

Hörs!

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s