Upper Body Strength på Fyshuset

Lördagkvällen har börjat, just nu så kollar nog var och varannan svensk (inkluvsive mig själv) på Kanal 5 och EM-Kvalmatchen mellan Sverige och Montenegro, tummarna hålls över att vi denna afton skall kunna bärga hem 3 poäng från bortamötet i Montenegro.

UBS

Tidigare under dagen så avgjordes Body Challenge Cup (tidigare Gävletrofén) på Fyshuset, en tävling som är en förenklad version av Fitness Five och Rep-Power på det viset att man enbart kör Bänkpress på egen kroppsvikt, Chins och Dips och därefter räknar samman antalet repetitioner.

Om jag skall gå till mig själv i dethär fallet så tycker jag personligen att jag är helt okej på chins, desto bättre på dips men framförallt att jag är duktig på bänkpress på egen vikt när jag är på någolunda lägre vikt än idag men efter att ha sett Patrik Norrbom som är 50 år gammal ta hem kalaset så inser man att rutin övervinner det mesta. 50 godkända dips brände han bland annat av om jag hörde rätt och en total på 100 repetitioner, det är hatten av alla dagar.

Alex kom på 5:e plats och stod för en formidabel insats med tanke på att han vägde mer än de flesta och inte fick en enda bänkrepetition eller en enda chin bortdömd alls! Just faktumet att vara så säker i utförandet, hålla det strikt och ändå skrapa ihop 73 repetitioner totalt är ruskigt bra.

Alex kommer att förresten att göra en mer utförlig beskrivning av tävlingsdagen på sin blogg i morgon, den hittar ni HÄR

Nu medans jag har skrivit så har Zlatan slagit in 1-0 till Sverige! Nu är det bara att hoppas på att vi fortsätter såhär.

Hörs!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s