En bildlös avbildning av ett bröstpass

Då var kvällen kommen, veckans sista dag i Sundsvall avverkad samt att ett bröst och tricepspass har bränts av, nu är det knappt 24 timmar kvar tills man ligger hemma i soffan och firar in helgen.

Denna torsdag började för mig redan 04:00 på morgonen, jag kliver ju som bekant upp då för att hinna med tåget till Sundsvall som avgår från Gävle Central redan vid 05:13, då är är jag framme i på skolan kring 07:55. Denna skoldag har varit helt plugglös egentligen, vi hade en föreläsning av representanter från Söderberg & Partners på förmiddagen och efter lunch så följde vi upp förmiddagens föreläsning med ett studiebesök på deras kontor inne i stan.

Väl på tåget så inser jag att min telefon kommer att dö vilken sekund som helst och i och med att jag glömde min laddare hemma i stressen på morgonen så fick detta inlägg sin minst sagt oglamourösa titel, jag skall göra så gott jag kan för att göra det någolunda intressant iallafall.

Bänkpress – 5 set

20kg (stången) x 30 reps

60kg x 12 reps

90kg x 5 reps

90kg x 4 reps

70kg x 5 reps (Med stopp)

Lutande Hantelpress – 4 set

20kg x 12 reps

25kg x 12 reps

30kg x 8 reps

30kg x 8 reps

Hantelflyes – 3 set

15kg x 12 reps

20kg x 10 reps

20kg x 8 reps

Cable Flyes – 5 set

35kg x 12 reps

35kg x 12 reps

40kg x 8 reps

30kg x 12 reps

25kg x 15 reps

Tricepsdelen av passet var till en början inte ens planerat överhuvudtaget men i och med att jag sprang på Robin mitt i passet så hakade jag på honom på lite triceps. Lite blandade övningar såsom pushdowns, smalbänk osv.

Känslan av passet i sig annars var relativt bra, trots att bänkpressen inte riktigt gick den vägen jag ville så tycker jag att muskelkontakten var väldigt bra hela passet igenom, man får helt enkelt göra det bästa av saken de dagar man inte riktigt har den där explosiva styrkan i sig och helt enkelt fokusera på att göra lätta vikter tunga, exempelvis med ett grövre stopp i bänkpressen eller att göra löjligt långsamma repetitioner.

Dagens lärdom? Glöm inte laddaren till mobiltelefonen och sov på tåget när du har möjlighet.

Hörs!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s