Wheelchairday

Godförmiddag! Onsdag är kommen och det är dags att genomföra veckans första arbetsdag efter två dagar i skolan i Sundsvall. Nu är bara frågan, hur tar jag mig till jobbet? Jag körde ju trots allt ben igår..

Skämt åsido så brukar är ju begreppet ”Wheelchairday” en sanning med modifikation, träningsvärk i benen är verkligen bland det värsta som finns men trots att det tar emot att kliva upp ur sängen så är det verkligen ingen omöjlighet att klara av. Vi inbitna tycker bara att det är roligt att kalla det för att ”Åka rullstol”.

10808475_767887969933026_197860325_n

Dagen i ära så har jag petat i mig en dubbel portion med havregrynsgröt, till det så har jag lite av Body Science Diet Fuel istället för mjölk, prima start på dagen! Vi har bytt lokaler på jobbet och jag var inte där igår när dom slog igång produktionen så det skall bli sjukt spännande att se hur det blev.

Gårdagens träning skall vi ju också gå igenom, fokuset var mer ställt på att lägga extra vikt på lårsvepet.

Benpress – 6 set, 10-12 reps

Hacklift med smal fotställning – 5 set, 12 reps

”Gynekologstolen” – 4 set insida & utsida, 15 reps

Raka Marklyft med hantlar – 4 set, 10 reps

Benspark – 5 set (varav 1 dropset), 8-12 reps

Som ni kanske märker så körde jag inga traditionella knäböj, varför då kan man fråga sig? Jo! Jag stukade min vänstra fot förra veckan och den har inte riktigt blivit bra ännu så jag ville inte riktigt chansa med risk att bokstavligen behöva åka rullstol till jobbet.

Nu skall jag röra mig till jobbet, hörs!

En reaktion på ”Wheelchairday

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s