Vila = Noll hunger?

Då var veckans första arbetsdag avverkad, 8 timmar på vårat nya kontor och tycker att glädjen på jobbet verkligen var på topp, precis som det skall vara. Jag valde att ta ut veckans vilodag idag med tanke på gårdagens benpass och att ladda batterierna för morgondagens tripp till Sundsvall.

10755771_686076888166840_438842459_n

Något jag dock har fascinerats av på senare dag är att man på dom dagarna man tränar verkligen är hungrig som ett djur och ser sig om efter varje tillfälle att tillgodogöra sig näring för att stilla suget i magen, idag var däremot den känslan helt frånvarande.

Vanligtvis när jag jobbar så tränar jag innan jobbet och redan när jag kommer till jobbet så skriker magen efter föda även om man ätit en stabil frukost innan dess, idag vilade jag som sagt och åt mig havregrynsgröt på morgonen som vanligt, jag laddade matlådan med 350g nötfärs och 200g kokt ris men när det blev matpaus 15:00 på jobbet så fanns inte hungern eller suget i magen överhuvudtaget, petade i mig allt iallafall såklart för att tillgodogöra mig mina makronutrienter.

Kroppen är verkligen en märklig maskin som gör lite som den vill men det är ju självklart att den vill ha extra näring tillfört när man brutit ner sig under ett hårt träningspass, förstår verkligen alla atleter som man ser på Instagram som är i full fart med sina tävlingsdieter för Decembercupen och Luciapokalen som tränar VARJE dag och ligger på ett begränsat kaloriintag VARJE dag, all respekt till dessa individer och det skapar en bild om vilken inställning jag själv måste gå in med i vår när min tävlingsdiet startar.

10693790_1469531253323020_1316860178_n

Å andra sidan så har vi Lidl som granne med nya lokalen på jobbet! Trots utebliven hunger så är ju deras chokladtäckta riskakor ett givet köp! 60kcal per kaka, helt lagom som svennebanan skulle sagt, rekommenderas!

Nu blir det till att kolla på Efterlyst med sambon och ladda upp de sista batterireserverna för morgondagens dag i Sundsvall, samt ett hårt bröstpass!

Hörs!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s